Popüler Yayınlar

20 Kasım 2015 Cuma

Gotham (DİZİ)

                     GOTHAM (DİZİ)



Gotham, Bruno Heller tarafından yaratılan Amerikan televizyon dizisidir.
Karakterler DC Comics'ten uyarlanmıştır. Dizi New York City, Chicago ve Detroit çekilmiştir fakat diziye Gotham şehri diye aktarılmıştır.
Hikaye komiser James Gordon'ın acemilik döneminde ve Bruce Wayne'nin ailesinin öldürüldüğü zamanda geçer. Dizide sadece Bruce Wayne'in gelişimi değil Penguen, Bulmacacı, Kedi Kadın, Joker, Zehirli Sarmaşık, Korkuluk, Hugo Strange, İki Yüz ve Buz Adam gibi diğer Gotham kötülerini ve karakterlerinin de gelişimini ve ortaya çıkışını da anlatır.
Dizi Amerika'da Fox'ta yayınlanmaktadır.











ELEŞTİRİ:
Çizgi roman serilerinden yapılan bir suru dizi yapıldı. Aralarında en iyi konumda olan bu. Diğerlerine gore bir kahraman  kötü adama karşı savaşıyor senaryosunun değişime uğradığını görüyoruz.
her şeyi en başından beri anlattığından dolayı gerekli ilgi ve puanı alamayan dizi olduğunu düşünüyorum. oyunculuklar ve kahraman seçimleri çok iyi. şimdiye kadar Batman a karşı savaşacak olan birsürü kötü kahramanın genç ve kötü adam olmadan önceki hallerini görüyoruz. 

Dizi de ki kurgu çok ama çok iyi. umarım uzun soluklu bir dizi olur. Şiddetle tavsiye ediyorum. 

1 yorum:

  1. Snow Peak Titanium - ATI
    Snow Peak Titanium, in a desert setting titanium jewelry on the outskirts of the titanium armor snow tube supplier peak titanium, one of the world's most titanium stud earrings spectacular mountain snow peak titanium oxide formula Titanium - ATI.

    YanıtlaSil